Na inicijativu MO Gabro Hes danas je u prostorijama Đakovačkog vodovoda d.o.o. održan sastanak kom su nazočili gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić, direktor Đakovačkog vodovoda d.o.o. Ivan Kočiš, voditelj projekta Aglomeracije Đakovo Hrvoje Šimić te predstavnici spomenutog MO-a, predsjednica Ankica Mandić i Dinko Petz.

Tema sastanka bila je izgradnja sustava odvodnje u Pavićevoj i Preradovićevoj ulici pa je sastanku nazočio i predstavnik tvrtke Sokol Vinkovci koja izvodi radove, Tvrtko Juroš.

Rečeno je kako su radovi na izgradnji sustava najvećim dijelom gotovi te da slijedi postavljanje završnog sloja asfalta, uređenje zelenih površina, sadnja drveća. Nadalje je rečeno da je uređenje kolnih prilaza i pješačkih staza dio projekta Hrvatskih cesta. Njihov postupak javne nabave, istaknuto je, može krenuti nakon potpunog završetka radova na Aglomeraciji Đakovo.

Na sastanku je spomenuto i pitanje izgradnje vodovodne mreže i sustava odvodnje u Ulici Krešimira Pavića. Rečeno je kako je dokumentacija spremna i da je ishođena građevinska dozvola, te da je potrebno osigurati znatna sredstva za izgradnju navedenog.

Grad Đakovo: Službeno priopćenje za javnost
Foto: Grad Đakovo