U četvrtak, 16. srpnja 2020. godine, s početkom u 20 sati, u prostorijama LAG-a ,,Strossmayer“, Splitska 21, Đakovo održana je Redovna Izborna skupština Lokalne akcijske grupe ,,Strossmayer“. Skupština je sazvana kako bi, osim obveznih Izvješća koje Skupština treba usvojiti, članovi Skupštine po isteku mandata tijela LAG-a odabrali nova tijela LAG-a ,,Strossmayer“ odnosno izabrali Predsjednika, dva dopredsjednika, članove Upravnog odbora, zamjenske članove Upravnog odbora i članove Nadzornog odbora.

Skupština LAG-a usvojila je izvještaj o financijskom poslovanju LAG-a za 2019. godinu, izvještaj Predsjednice o radu LAG-a u 2019. godini, o radu LAG-a u mandatnom razdoblju a Nadzorni odbor je podnio izvješće o obavljenom nadzoru nad radom LAG-a.

Za Predsjednika LAG-a izabrana je dosadašnja Predsjednica Božana Rogalo a za dva dopredsjednika LAG-a dosadašnji dopredsjednici Marija Burek i Branko Bogdanović.

Na kraju Skupštine izabrana Predsjednica LAG-a Božana Rogalo obratila se članovima Skupštine kojima je zahvalila na ukazanom povjerenju te izjavila da će LAG nastaviti i dalje s uspješnim radom i doprinositi ruralnom razvoju LAG područja.

U nastavku možete pogledati prezentaciju s kratkim pregledom aktivnosti LAG-a ,,Strossmayer“ u proteklom mandatnom razdoblju.

Izvor: Lag “Strossmayer”