Emotivno, ali s dozom nade da ih uskoro očekuje i nova faza hvalevrijednog programa, djelatnici i korisnici dočekali su završetak projekta Zaželi u sklopu prigodne svečanosti u prostorijama DVD-a Drenje.

Nakon rekapitulacije projektnih aktivnosti, djelatnicama je načelnik Slavko Dešić uručio zahvalnice za trud, zalaganje i doprinos na projektu i u radu s korisnicima, a naglasak je stavljen i na završenim edukacijama, nakon kojih su zaposlene žene znatno konkurentnije na tržištu rada.

Nakon formalnog dijela, djelatnice su znacima pažnje odlučile zahvaliti projektnom timu na suradnji i svim udijeljenim savjetima u proteklom periodu, a sve je zaokruženo prigodnim domjenkom uz kojega su se sudionici prisjetili anegdota i lijepih trenutaka koje su zajedno proživjeli na projektu Zaželi bolji život u općini Drenje 2.

Svemu dobrom dođe kraj, ali završetak još jedne faze programa Zaželi na ovom području samo dokazuje da su postavljeni dobri temelji za rast i napredak cijele zajednice, čime su i rezultati povlačenja sredstava iz Europskog socijalnog fonda donijeli benefite za sve, a posebno za nezaposlene žene i starije stanovnike općine Drenje.

Izvor|Foto: Općina Drenje