LAG Strossmayer uputio je javni poziv za program osposobljavanja za poslove manikure i za program osposobljavanja za poslove vizažista u sklopu projekta ,,Osposobljavanjem do konkurentnosti˝. Sve pojedinosti poziva zainteresirani mogu pročitati ovdje:

Pozivaju se sve osobe do 29 godina koje su nezaposlene više od 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina koje su nezaposlene više od 12 mjeseci da se prijave za sudjelovanje u programu osposobljavanja za poslove manikure i poslove vizažista u sklopu projekta „Osposobljavanjem do konkurentnosti“. Program osposobljavanja provodit će se na području Općine Strizivojna. Za program osposobljavanja mogu se prijaviti osobe s područja LAG-a Strossmayer (Grad Đakovo te Općine: Strizivojna, Satnica Đakovačka, Viškovci, Semeljci, Drenje, Trnava i Levanjska Varoš).

Program osposobljavanja je besplatan, s osiguranim putnim troškovima i osposobljavat će 10 polaznika, najnižeg osnovnoškolskog obrazovanja, a najvišeg obrazovanja srednje stručne spreme. Jedan polaznik može se prijaviti za samo jedan program osposobljavanja. Na kraju programa osposobljavanja polaznici će primiti javne isprave o stečenom obrazovanju.

Cilj projekta je da je 40 dugotrajno nezaposlenih osoba daljnjim uključivanjem u programe obrazovanja odraslih uključi na tržište rada.

Kontakt:

[email protected]
Facebook stranica: Osposobljavanjem do konkurentnosti
Web stranica: www.lag-s-odk.hr
Telefon: 091 5938 756

Igor Kretonić
Foto: ilustracija/Pixabay