S velikim zadovoljstvom najavljujemo jedan od omiljenijih događaja u našem vinogradarskom kraju!

Pridružite se slikovitim mjestima Mandićevac i Trnava, gdje ćete zajedno uživati u čarobnim vinskim šetnjama kroz srca naših vinograda. Dani otvorenih vinskih podruma, koje organizira Turistička zajednica grada Đakova u suradnji s Općinom Trnava i Općinom Drenje, održavaju se već četvrtu godinu zaredom. Ovaj događaj je postao nezaobilazan dio Vinskog mjeseca Osječko-baranjske županije, pod okriljem Turističke zajednice Osječko-baranjske županije te je također uključen u program 58. Đakovačkih vezova.

Pripremljen je bogat program za sve ljubitelje vina, umjetnosti i kulturne baštine:

Petak, 21. lipnja – Mandićevac

• 10:00 – Likovna radionica za djecu “Maštovita paleta”, Vinska kućica Franjić.
Dovedite svoje mališane da istraže svoju kreativnost i uživaju u stvaranju umjetničkih djelainspiriranih našim prekrasnim vinogradima.

• 17:00 – Vinska šetnja Mandićevcem.
Krenite s nama u vođenu turu kroz vinograde Mandićevca, posjetite lokalne vinarije i uživajte u degustaciji vrhunskih vina. Prijavite se putem sljedećeg linka: ovdje.

• 20:00 – Koncert grupe Inzulin, Vinarija Đakovačka vina.
Opustite se uz odličnu glazbu grupe Inzulin i provedite večer u veselom društvu u predivnom ambijentu Vinarije Đakovačka vina.

Subota, 22. lipnja – Trnava

• 10:00 – Folklorna radionica za djecu “Zvuci slavonske baštine”, prostor nogometnog kluba.
Omogućite djeci da upoznaju i zavole slavonsku folklornu tradiciju kroz interaktivnu radionicu ispunjenu pjesmom i plesom.

• 17:00 – Vinska šetnja Trnavom.
Doživite Trnavu na poseban način kroz vođenu turu koja uključuje posjet lokalnim vinarijama i degustaciju izvanrednih vina.
Prijavite se putem sljedećeg linka: ovdje.

• 19:30 – Svečani program 37. Bonavite, nogometno igralište.
Uživajte u svečanom programu Bonavite, manifestaciji koja slavi tradiciju i kvalitetu našeg vinogradarskog kraja.

• 21:30 – Koncert Stjepana Jeršeka Štefa, nogometno igralište.
Večer završite uz koncert jednog od najpoznatijih izvođača tamburaške glazbe Stjepana Jeršeka Štefa, koji će vas zabaviti svojom energičnom izvedbom i hitovima.

Svi posjetitelji vinskih šetnji dobit će nosiljku i čašu za degustaciju, što će dodatno obogatiti vaše iskustvo. Donacija za vinsku šetnju iznosi 15 eura.

Pridružite se na ovoj izvanrednoj avanturi kroz đakovački vinogradarski kraj. Uživajte u vrhunskim vinima, kulturnim događanjima i stvaranju nezaboravnih uspomena.