U četvrtak, 30. studenog u 9:00 sati otvara se nova NKD prodavaonica u sklopu centra STOP SHOP, u ulici Petra Preradovića 198. Ljubitelji mode i dekoracije mogu se veseliti izuzetno povoljnom odnosu cijene i kvalitete. Na cca 330m² Vas očekuje moderna i funkcionalna odjeća za cijelu obitelj, kao i ukrasi za još ljepši izgled vašeg doma.

U svaku od 64 NKD prodavaonica u Hrvatskoj se zbog velike ponude i ljubaznog osoblja kupci uvijek iznova vraćaju, a dodatan osmijeh često vrijedi više od bilo kojeg popusta. Prijateljska atmosfera, optimalna prezentacija robe i osposobljenost osoblja su karakteristike svih NKD prodavaonica.

Police i stalci za odjeću su već napunjeni aktualnim jesensko-zimskim asortimanom robe: moda za nju i njega, moda koja je usmjerena aktualnim trendovima, odgovarajući modni dodaci za svaku priliku, kul odjeća za bebe i djecu te moderna i funkcionalna sportska odjeća.

Najnoviji trendovi po povoljnim cijenama su dostupni i za rublje i kućni tekstil za stol, krevet i kupaonicu, te veliki izbor raznih artikala s božićnom tematikom. Artikli s područja kućanske opreme, igračaka, pomagala za domaćinstvo, električnih uređaja i proizvoda prikladnih kao poklon nadopunjuju ponudu.

Pregled cijele ponude uvijek možete pronaći na internetskoj stranici nkd-moda.hr.

Iz NKD-a pozivaju sve ljubitelje mode i dekoracije da posjete njihovu novu trgovinu.