Više od 60 radionica u Ernestinovu, Valpovu, Belom Manastiru i Đakovu

Najveći kontinentalni obiteljski Festival Zemlja bez granica, ove godine izlazi izvan Osijeka i po prvi će se puta održati na više lokacija u Osječko-baranjskoj županiji (Ernestinovo, Valpovo, Beli Manastir i Đakovo) te ponuditi više od 60 radionica i 10-ak večernjih događanja poput koncerata i predstava s više od 100 izvoditelja aktivnosti iz Hrvatske, Mađarske i Poljske.

Festival počinje 2. kolovoza u Ernestinovu gdje se u Parku skulptura priprema 14 radionica za djecu i mlade, a potom će se se u posljednjem tjednu kolovoza održavati na preostale tri lokacije. U Valpovu 28. i 29. kolovoza sudionike očekuje 15 radionica i večernja događanja uz koncerte i stand-up komediju, u Belom Manastiru 30. kolovoza čak 13 radionica, koncert, predstava te balon na vrući zrak, a u Đakovu od 30. kolovoza do 1. rujna 21 radionica kao i predstave, koncerti i vatreni show.

Svi navedeni sadržaji potpuno su besplatni za sve zainteresirane, a prijave na radionice su poželjne putem online obrasca na: https://www.zemljabezgranica.com/index.php/prijave. Raspored večernjih događanja kao i sve druge informacije o izvoditeljima te rasporedu radionica možete naći na www.zemljabezgranica.com.

Festival organizira Udruga Breza uz podršku Osječko-baranjske županije i Zaklade „Hrvatska za djecu“ te Gradova Valpovo, Beli Manastir i Đakovo  kao i Općine Ernestinovo.

Izvor/Foto: Udruga Breza