TURNIR ODBOJKE NA PIJESKU „ĐAKOVO VOLLEY 2020“

Nakon prošlogodišnjega Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku, Odbojkaški klub Đakovo u subotu je 15. kolovoza organizirao muški turnir „Đakovo Volley 2020“. Na turnir se prijavilo jedanaest parova koji su tijekom cijeloga dana razigravali za završnicu turnira. U polufinale su se plasirali: Juras/Grošević, Mačković/Takač, Bogdanović/Matoković i Kepčija/Hodžić.

U prvom polufinalnom paru vodila se žestoka borba koja je završila trećim setom. Juras/Grošević dobili su prvi set protiv para Mačković/Takač rezultatom 21:17. Đakovački par uzvratio im je pobjedom u drugom setu (21:14) da bi u odlučujućem trećem više sreće i koncentracije imao par Juras/Grošević koji su otišli u finale nakon 15:12.

U drugom polufinalnom paru nije bilo previše neizvjesnosti. Doduše, prvi set pripao je paru Bogdanović/Matković sa tijesnih 21:19, ali drugi set završio je s uvjerljivih 21:13.

U borbi za treće mjesto Đakovčani Mačković/Takač odigrali su odličan meč i protiv para Kepčija/Hodžić slavili nakon velike borbe. Rezultat je bio 18:21; 21:18 i 15:11.

Par Bogdanović/Matković tijekom cijeloga turnira bio je dominantan što su potvrdili i u finalu protiv para Juras/Grošević. U dva seta bili su bolji rezultatom 21:14 i 21:18.

Izvor: Miro Šola