U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća gdje su u jednoj prometnoj nesreći dvije osobe lako tjelesno ozlijeđene. Preostalih šest prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, dvije prometne nesreće dogodile su se na području Đakova i jedna na području Našica.

Jučer, 8. studenog, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentiran je jedan vozač osobnog automobila koji je upravljao pod utjecajem alkohola.

Jučer, u popodnevnim satima, u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil sa kojim je upravljao 27-godišnji hrvatski državljanin iz Piškorevaca. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,56 grama po kilogramu.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

PU osječko-baranjska: Službeno priopćenje za javnost
Foto: Moje Đakovo