[1.9.2023.-2.9.2023.] Po četvrti puta u srcu Slavonije održava se Đakovo Craft Beer festival, festival domaćeg piva.

Đakovo Craft Beer festival održava se 1. i 2. rujna 2023. u sklopu programa Đakovačkog ljeta. Festival će se održavati dva dana u Strossmayerovom parku, od 17:00 do 00:00 sati. Organizatori festivala su Grad Đakovo, Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo. Festival podupiru Osječko-baranjska županija i Hrvatska turistička zajednica.

Na festivalu će se predstaviti više od dvadeset vrsta piva. Jedna inozemna pivovara nam dolazi iz Njemačke: Frau Gruber i donosi dvije ekskluzive u Hrvatsku, dvije pivovare dolaze nam iz Središnje Hrvatske: Nova runda (Zabok) i Primarius (ZG), jedna pivovara iz doline Neretve: Brewille (Metković) i sedam pivovara iz Slavonije: Mali div (OS), Walkow (VU), Golijat (ŽU), Funky Brewery (SB), Stric (NA), Slavonica (Pakrac), te domaćin lokalna pivovara Black Hat (DJ). Za dobru hranu pobrinuti će se American Joy i Amore.

“U prekrasnom Strossmayerovom parku podno katedrale sv. Petra uz dobru glazbu koju će pružiti DJ Učo (1.-2.9.), Ida Prester + Lollobrigida (1.9.), Ivan Ivanković & Bend (1.9.), Planet Groove (2.9.) i ugodnu atmosferu, sigurni smo da će i najizbirljiviji pivoljupci uživati u raznolikoj ponudi pivskih stilova po prihvatljivim cijenama. Pripremili smo i poneko pivsko iznenađenje, no da bi ste ga doznali, morat ćete osobno doći!”, poručuju iz Turističke zajednice Grada Đakovo.

Izvor: Turistička zajednica Grada Đakova
Foto: Grad Đakovo