Na području Župe Svih svetih u četvrtak 27. prosinca počinje blagoslov domova i obitelji, koji će se odvijati svakodnevno od 9 sati i 15 minuta.

Prvenstveno se blagoslivljaju osobe, ljudi. Zato je pri blagoslivljanju važno, koliko je to moguće, da u kući za vrijeme molitve blagoslova budu prisutni svi ukućani ili barem veći dio te obitelji. Za vrijeme blagoslova treba ugasiti televizor i slično… Prigodom blagoslova na stol pokriven stolnjakom treba staviti raspelo s ubrusom, upaljenu svijeću, čašu s blagoslovljenom vodom i grančicom. Raspelo nas upozorava da je upravo Krist na križu zaslužio za sve nas blagoslov neba i Oca. Zato se blagoslivlja znakom križa. Zapaljena svijeća je znak prisutnosti Krista koji reče: “Ja sam svjetlo svijeta” i u isto vrijeme znak našega svjetla vjere koji smo primili na krštenju. Voda je uvijek znak krštenja, prvoga blagoslova koji smo primili stupajući u Crkvu, navode u Župi.

Ministranti će doći dan ranije najaviti blagoslov i ostaviti župni list.

Za sve one koji ne budu kod kuće postoji mogućnost naknadnog blagoslova.

Raspored blagoslova:

Četvrtak, 27. prosinca: Jedan svećenik Preradovića (lijeva strana od početka); drugi svećenik Preradovića (desna strana od početka); treći svećenik Tordinca; četvrti svećenik Certisa i K. Pavića; peti zgrade P. Preradovića br. 35 i 37. S. Tomerlina.

Petak, 28.prosinca: Jedan svećenik Ivekovića – lijeva strana, drugi Ivekovića  – desna, Doneganija i Bosutska; treći Zvečaj I i Zvečaj II, četvrti svećenik BotićaGajaČolnića; peti svećenik Mandića.

Subota, 29.prosinca: Jedan svećenik Račkog (lijeva str.); drugi Račkog (desna); treći Vukovarskih branitelja i Račkog od kraja; četvrti svećenik PalmotićaK. Zrinski, RadićaMesaroša peti svećenik Pape I. Pavla II i Tomislava.