U petak, 19. 06. 2020. održana je posljednja primopredaja kućanskih i higijenskih potrepština u sklopu projekta „Svi ZAjedno“. Djelatnice su kao i svakog mjeseca preuzele pakete za svoje korisnike s područja grada Đakova i prigradskih naselja. Do sada je u projektu podijeljeno ukupno 6. 240 paketa na radost korisnika i djelatnica koje su vrijedno kroz protekla 24 mjeseca održavale domove korisnika, činile ga čistim i ugodnim za život te pružale podršku.

Zaposlenice na projektu „Svi ZAjedno“ su odgovorno i predano radile u protekla 24 mjeseca, brinule o starijim i nemoćnim korisnicima. Djelatnice završavaju s radom 30.06.2020. Svojim radom stekle su vrijedno radno iskustvo, sigurne prihode te imaju obvezu pohađati i završiti program obrazovanja i osposobljavanja. Po završetku osposobljavanja žene će dobiti javnu ispravu o obrazovanju i osposobljenosti te s novim stečenim znanjem i vještinama postati konkurentnije na tržištu rada.

Djelatnice na projektu „Svi ZAjedno“ su svakodnevnim radom i aktivnostima obilazile 271 korisnika kojima je pružena pomoć u pripremi obroka, održavanju kućanstva, nabave namirnica, osobne higijene i pomoć pri ostvarivanju različitih prava. Najveća podrška koju su kroz projekt dobili stariji i nemoćni korisnici je podrška kroz razgovore i druženje, što je mnogima od njih itekako pomoglo u smanjenju osjećaja usamljenosti i samoće.

Projekt je sufinancirala Europska Unija u iznosu od 9.757.863,20 kuna iz Europskog socijalnog fonda.