Policijski službenici Policijske postaje Belišće su u nedjelju, 27. studenoga oko 21,20 sati, u Bizovcu u prometu zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 39-godišnjak za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja B kategorijom te je vozaču evidentirana koncentracija od 1,52 promila alkohola u krvi.

Također, 39-godišnji vozač policijskim službenicima je predao 282,33 grama marihuane, 447,70 grama amfetamina i 86 komada tableta ecstasya. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 39-godišnjak počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku jučer je izvršena pretraga njegovog doma gdje su policijski službenici pronašli 169,62 grama marihuane, 0,73 grama amfetamina, preciznu digitalnu vagu i drugo što je oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku te je predan pritvorskom nadzorniku.

PU osječko-baranjska: Službeno priopćenje za javnost
Foto: Moje Đakovo