Može li ova generacija vatrenih ponoviti uspjeh iz 1998.? Mogu li učiniti još korak više i zaigrati u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva? Mogu li postati prvaci svijeta?

Na sva ova pitanja odgovori će stići do kraja tekućega tjedna kada će Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji biti privedeno kraju. Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na ovogodišnjem Mundijalu ostale su još dvije utakmice da ponovi svoj najbolji rezultat iz 1998. godine ili da ga čak i nadmaši.

Kako bi ispratili reprezentaciju do samoga kraja, u Gradu Đakovu odlučili su ostaviti Vezovski šator u upotrebi još tjedan dana, odnosno odlučili su ga pretvoriti u fan zonu nogometne reprezentacije. Tamo će kao i do sada biti organizirano gledanje vatrenih na dva video zida, a sudeći po dosadašnjim utakmicama, sve posjetitelje očekuje paklena atmosfera.

Prva na redu od velikih utakmica Vatrenih je sutra, u srijedu 11. srpnja u 20:00 sati, kada će se Vatreni u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva sresti s Engleskom u Moskvi i odlučiti putnika u finale.

Navijačima i simpatizerima ne preostaje ništa drugo nego nadati se i navijati 90 minuta svim srcem za Vatrene. Ima li za to boljeg mjesta od fan zone u Vezovskom šatoru?

Sve posjetitelje Vezovskog šatora prije i nakon utakmice zabavljat će tamburaški sastav “Dyaco”. Medijski pokrovitelj nastupa je portal Moje Đakovo.