LAG ,,Strossmayer“ u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije (nadalje LRS) LAG-a za razdoblje 2023.-2027.  Kroz izradu Lokalne razvojne strategije definiraju se pravci ruralnog razvoja područja i planiranju budućih tipova projekata za koje će biti dostupna financiranja putem LRS LAG-a u narednom programskom razdoblju.

„Molimo da obrasce projektnih ideja ispunjavaju lokalni dionici koji su s područja LAG-a ,,Strossmayer“ koji se namjeravaju javiti na buduće LAG natječaje kako bismo relevantne projekte uvrstili u LRS te tako stvorili osnovu za njihovo financiranje.“, poručuju iz LAG-a.

Prijave projektnih ideja se dostavljaju putem online obrasca, a možete im pristupiti putem linkova u nastavku ovog teksta.

Postoje 2 obrasca – 1. je vezan uz proizvodnju i preradu u poljoprivredi i šumarstvu, a 2. uz infrastrukturu od javnog interesa i šumarsku infrastrukturu, te Vas molimo da popunite onaj koji je relevantan za Vaš projekt.

Ukoliko imate više projektnih ideja i namjeru javiti se na natječaj s više projekata, za svaki projekt popunite zaseban obrazac.

Popunjavanje obrasca traje 5-7 minuta i temelji se uglavnom na odabiru između ponuđenih odgovora.

Rok za dostavu popunjenog obrasca je 23. rujna 2022. godine.

OBRAZAC ZA PROJEKTNE IDEJE VEZANE UZ PROIZVODNJU I PRERADU U POLJOPRIVREDI I ŠUMARSTVU:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmJKE-PBGLymQ7165GXdcBXKrqXDqXULRq_kZllIXBL_Bzkw/viewform?vc=0&amp%3Bc=0&amp%3Bw=1&amp%3Bflr

OBRAZAC ZA PROJEKTNE IDEJE ZA INFRASTRUKTURNE PROJEKTE – OBJEKTI ZA JAVNU I ŠUMARSKU NAMJENU:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_ynzgXH-3fzjcVtTbhCL9RBcMRNQaopajpV0McV0uuEEZ6Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Izvor|Foto: LAG “Strossmayer”