Centar za kulturu Đakovo objavio je poziv na upis novih članova za Dramski studio koji će se održati u subotu 9. listopada s početkom u 18:00 sati.

Poziv prenosimo u cijelosti:

“Volite kazalište i film? Volite dramu? Jeste li komedijaš/ica? Jeste li ikad čuli od ikog: „Nemoj mi tu glumiti“ ili „Idi glumi negdje drugdje“? Idete li u srednju školu?

E onda, to „negdje drugdje“ je Dramski studio Centra za kulturu Đakovo.

Dođite bez straha – ne idete odgovarati pred ploču. Dođite da vas upoznamo, vidimo tko ste, predstavite se s kratkim tekstom, recitacijom, monologom, dijalogom, anegdotom, pričom iz života, pričom iz tuđeg života, potpuno izmišljenom pričom i željom za bavljenjem glumom. Bitno je da vi to želite, da želite dolaziti na probe i da vas čujemo i vidimo.

Nakon „Pingvina“ i „Vodvilja“, radimo novu predstavu i već smo poznati na jugu Osječko-Baranjske, a i šire. I baš vi možete biti vrijedan dio te predstave, naučiti nešto novo, izraziti se scenski i kvalitetno koristiti svoje vrijeme.

Radimo vježbe, igre, scene i konačno predstavu. Studio vodi Luka Stilinović, magistar glume i lutkarstva Akademije za umjetnost i kulturu Osijek.

Pozvani ste, dođite!”

Igor Kretonić
Izvor|Foto: Centar za kulturu