Grad Đakovo, Turistička zajednica grada Đakova i tvrtka Univerzal d.o.o., u svojstvu organizatora manifestacije „Advent u Đakovu” 2019. koji će se održati od 30. studenoga 2019. do 31. prosinca 2019. godine na Trgu Josipa Jurja Strossmayera, pozivaju zainteresiranu javnost za prijavu kulturno – zabavnih programa planiranih u razdoblju od 30. studenoga 2019. do 31. prosinca 2019. godine.

Cilj poziva je obogaćivanje ponude grada Đakova kulturno-zabavnim programima u blagdansko vrijeme te pravovremena organizacija i zajednička promocija. Tijekom trajanja programa na Trgu J. J. Strossmayera, uz klizalište i Adventski sajam, održat će se i brojna zabavna događanja. Održat će se razni koncerti, priredbe, aktivnosti za djecu, pričanje adventskih priča, kićenje božićnih jelki, puštanje adventskih balona, vožnje fijakerom Državne ergele Đakovo (dnevne i noćne)…

U svrhu pravovremene organizacije i zajedničke promocije pozivaju se udruge, ustanove i organizatori kulturno – zabavnih programa, čije se aktivnosti uklapaju u koncept manifestacije da prijedlog programa uz kratak opis aktivnosti, terminom, nazivom predlagatelja i troškovima provođenja aktivnosti (Obrazac Advent 2019.) te dokaz o statusu predlagatelja s izvodom iz odgovarajućeg registra (elektronska potvrda), dostave na e-mail [email protected] ili donesu osobno u pisarnicu Grada Đakova – soba broj 13 na sljedeću adresu:

  • GRAD ĐAKOVO
  • Upravni odjel za društvene djelatnosti
  • Trg dr. Franje Tuđmana 4
  • 31400 ĐAKOVO
  • od 7.00 do 15.00 sati, najkasnije do 15. listopada 2019. godine.

Organizatori zadržavaju pravo odabira programa.

Obrazac Advent 2019

Izvor: Grad Đakovo