Ovoga proljeća Grad Đakovo i Poduzetnički centar Đakovo d.o.o. u suradnji s tvrtkom Univerzal d.o.o., Turističkom zajednicom Grada Đakova i Državnom ergelom Đakovo organiziraju već tradicionalni 11. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo, koji će se održati u petak 10. i subotu 11. svibnja 2019. godine na lokaciji Državne ergele Đakovo – u zatvorenoj jahaonici i dvorištu Pastuharne, Augusta Šenoe 45, Đakovo na 5.000 četvornih metara sajamskog prostora.

Sajam Đakovo Expo godinama donosi pozitivne rezultate lokalnom gospodarstvu, ima značajan mikroekonomski potencijal koji su prepoznali domaći obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te mali i srednji poduzetnici, a osnovni je cilj manifestacije, ne samo dati poticaj lokalnome gospodarstvu, već i popularizaciji poljoprivrede i sela,
tradicijskih i suvremenih obrta, života u ruralnome prostoru, ali i novih poslovnih mogućnosti.

Osim proizvoda obiteljskih gospodarstva, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika i zadrugara, na 11. Đakovo Expo-u bit će izložena poljoprivredna oprema i mehanizacija te prikazana izložba teladi „Bambino kup“ uz nastup malih farmera – djece naših uzgajivača goveda. U suradnji s partnerima organizatori pripremaju zanimljive radionice i edukacije za poljodjelce koje će voditi stručnjaci određenih profila, a svoj rad će predstaviti i učeničke zadruge prikazom pod nazivom „Malo poduzetništvo“.

Vjerujemo kako ćete prepoznati značaj ove manifestacije ne samo za Đakovo i Đakovštinu, već i za Osječko-baranjsku županiju te cijelu Slavoniju i Baranju te sudjelovati na sajmu kao izlagač i/ili posjetitelj.

Pozivnicu, prijavnicu, opće uvjete izlaganja možete pronaći OVDJE .

Za sve detaljnije informacije u vezi izlagačkog prostora možete nazvati broj 031/291-503; 099/359-1692; 099/359-1693, poslati elektroničku poštu na e-mail [email protected] ili osobno doći na adresu Matije Gupca 13, Đakovo.

Izvor: Grad Đakovo