Grad Đakovo i Turistička zajednica grada Đakova, kao organizatori 27. Đakovačkih bušara, pozivaju sve zainteresirane poslovne objekte (prodavaonice odjeće, obuće, mješovite robe, cvjećarne, pekarnice i ostale poslovne objekte) na području grada Đakova da se uključe u aktivnost uređenja svojih poslovnih prostora na temu 27. Đakovačkih bušara. Uređenje može biti moderno ili tradicionalno.

Pokladna manifestacija 27. Đakovački bušari održat će se 13. veljače 2021. Ove godine program je prilagođen epidemiološkim mjerama i sastojat će se od emisije 27. Đakovački bušari, koja će se moći pratiti na društvenim mrežama Turističke zajednice Grada Đakova, Đakovačkih bušara te Grada Đakova, zatim izložbe fotografija „Đakovački bušari“ na našem korzu, uređenja poslovnih prostora te izbora za najbolju masku.

PRAVILA:

•          Sudjelovati mogu svi poslovni objekti s područja Grada Đakova

•          Uređenje može biti modernog ili tradicijskog tipa

•          Ocjenjuje se originalnost, kreativnost, duhovitost i način uređenja

•          Uređenje ne smije biti vulgarno

Fond nagrada:

1.         Mjesto – 2.000,00 kn

2.         Mjesto – 1.000,00 kn

3.         Mjesto – 500,00 kn

Stručno povjerenstvo će izvršiti ocjenjivanje prijavljenih poslovnih prostora na terenu te će najbolje proglasiti 13. veljače na facebook stranici Turističke zajednice grada Đakova.

Rok za prijavu uređenih objekata na temu 27. Đakovačkih bušara je 11. veljače 2021. godine na e-mail adresu: [email protected]Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.“>

Sastavni dio ovog poziva je:

Prijavnica za sudjelovanjem – Uređenje poslovnog prostora na temu Đakovačkih bušara

Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka

Izvor: Turistička zajednica Grada Đakova

Foto: Mirna Marić