Schwarz Studio organizira besplatno predavanje na temu “Korištenje besplatnih alata za razvoj računalnih igara” koje će se održati u subotu, 21. rujna 2019. godine s početkom u 10.00 sati u učionici Studija na adresi Bana Jelačića 11, Đakovo.

U ovim predavanjima bit će govora o trenutnom stanju u industriji računalnih igara te o projektima koje je izradio developer računalnih igara Miljenko Švarcmajer, vlasnik Schwarz Studija, obrta za računalno programiranje. Nakon predstavljanja projekata i tehnologija u kojima su ti projekti nastali, objasnit će se i svaka tehnologija posebno. Budući da su sve ove tehnologije besplatne te postoji puno kanala na kojima se može naučiti puno o njima, ovo je idealna prilika za naše sugrađane da uđu u svijet razvoja računalnih igara bez ikakvog potrebnog ulaganja osim posjedovanja vlastitog računala s pristupom internetu.

Zbog što boljeg planiranja predavanja te limitiranog broja sjedećih mjesta, prijave na mail adresu [email protected] ili na Facebook profil su obavezne.