„Društvene mreže – kako ih koristiti?“ naziv je predavanja koje će se održati u Gradskoj knjižnici u subotu 14. rujna s početkom u 10:00 sati.

„Ako nisi prisutan na Internetu, gotovo da ne postojiš“, stoji u najavi ovoga događaja, a kada pogledamo sve aspekte modernog življenja i poslovanja, shvatimo kako je ova tvrdnja istinita. Digitalni je marketing najbrže rastući oblik marketinga, a kao takav neizostavni je dio strategije komunikacije prema javnosti. Dok su društvene mreže jedan od ključnih segmenata digitalnog marketinga i zbog toga je vrlo važno znati se koristiti njima na pravi način.

Kada, kako i što objaviti? Kome se obraćamo? Što želimo postići objavom na društvenim mrežama? Ovo su neka od pitanja na koje će 14. rujna svim prisutnima pokušati odgovoriti tim iz Horka komunikacija. Tim Horka komunikacija objasnit će kada objavljivati, što objavljivati, kako se promovirati na društvenim mrežama, koje riječi koristiti, koje slike odabrati i kako stići do cilja što brže.

Dvosatno predavanje namijenjeno je svima koji se koriste društvenim mrežama i stvaranjem sadržaja za digitalne kanale u svrhu posla, promocije ili brendiranja.

Za predavanje obavezne su prijave u inbox Facebook stranice Knjižnice, pozivom na broj 812-045, slanjem maila na [email protected] ili osobnim dolaskom u Knjižnicu.

Predavanje je besplatno.

Igor Kretonić

Fotografija Gradska knjižnica i čitaonica Đakovo.