U Centru za kulturu Đakovo 24. veljače s početkom u 20:00 sati održat će se predstava Boksačko srce nastala u produkciji Teatra Rugantino i Kazališta Planet Art. Riječ je o poučnoj, duhovitoj i emocionalno toploj predstavi njemačkog dramatičara Lutza Hübnera.

Priča o boksu služi kao metafora života i životnih borbi te donosi pitanja kako se prema njima postavljamo. Hübner na osobit način suočava dva svijeta, jedan mlad i jedan star, jedan na početku, drugi na zalasku, no oba jednako predana svojoj potrazi za autentičnošću i pronalaženjem svojega mjesta pod suncem. Susret mladića i starca obojici mijenja živote na bolje kao što iskustvo pomaže mladosti, a mladenački entuzijazam ima snage pokrenuti razočaranjima zagubljene sokove života.

Dva majstora na sceni, duhovito i na jednostavan način u Boksačkom srcu donose duboke životne poruke zbog kojih predstava djeluje motivirajuće na gledatelja pozivajući ga da i on sam preispita svoja uvjerenja i spoznaje, a u isto mu vrijeme poručuje da nikada nije kasno za ostvarenje snova, ali i nikada prerano za preuzimanje odgovornosti u životu.

Uloge: Marko Torjanac, Filip Vidović
Režija: Marko Torjanac
Tekst: Lutz Hübner
Produkcija: Teatar Rugantino i Kazalište Planet Art

CIJENA ULAZNICE: 40 KN

Ulaznice su u prodaji od četvrtka (10. veljače), a moguće ih je kupiti u radno vrijeme blagajne Centra za kulturu Đakovo. Zbog ograničenog broja mjesta, ulaznice nije moguće rezervirati.

Sve o predstavama koje se prikazuju u Centru za kulturu možete pronaći u našoj rubrici kazalište.

Izvor|Foto: Teatar Rugantino