U srijedu, 24. lipnja 2020. godine, u 20:00 h u Centar za kulturu Đakovo stiže Teatar Fort Forno. Izvest će humornu monodramu nastalu u režiji Roberta Raponje, „Jedna od sestara“.

Zašto smo zbog ljudi kojima je nepojmljivo naše biće osuđeni skrivati svoje unutarnje svjetove, istinu o sebi? Čemu strah od toga da nećemo uspjeti zadovoljiti potrebe drugih ljudi, da nećemo ispuniti očekivanja onih do kojih nam je nam je jako stalo? Studentica Irena dubinski traga za odgovorima na ova pitanja u monodrami „Jedna od sestara“ Kordelije Paladin.

Mnogi mladi vode prave bitke saonima koji se o njima brinu i koji ih financiraju, kako bi se ostvarili, i osmislili svoje živote na jedini pravi način – ostvarenjem svog identiteta.

Sedam različitih žena: mamu, sestre, bake i prijateljice u ovoj humornoj monodrami utjelovljuje jedna glumica – Katica Šubarić.

Cijena ulaznice za predstavu je 40 kn, a s obzirom na preventivne mjere zaštite od virusa COVID-19 i smanjeni broj mjesta na 100 (52 na parteru i 48 na balkonu), rezervirajte vaše ulaznice na vrijeme . To možete učiniti na broj telefona 031/815-153 u radno vrijeme blagajne Centra za kulturu Đakovo.

Izvor: Centar za kulturu Đakovo