Imamo odlične vijesti za sve ljubitelje kazališnih izvedbi, određen je novi datum predstave Nevjerojatan događaj. Predstava će se održati u Centru za kulturu u ponedjeljak 13. prosinca s početkom u 20:00 sati.

Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički oživjet će dvadesetak likova i njihove intrigantne priče koje će vas potaknuti da se nasmijete problemima, sivoj svakodnevici te vlastitim i tuđim manama, ali bez osuđivanja i predrasuda, a sve će to omogućiti i pokrenuti jedan uistinu nevjerojatan događaj.

Predstava Nevjerojatan događaj, na rubu zbilje i fikcije, istine i mašte, problematizira našu istraumatiziranu stvarnost, sve težu i za mnoge nepodnošljivu svakodnevnicu, borbu da se opstane i izvuče iz neplaćenih računa, kredita i minusa, narušenih odnosa, samoće, i svih nemogućih ali bolno stvarnih problema i bezizlaznih situacija tranzicijskog neo-liberalno kapitalističkog vremena koje živimo. Svi su ti problemi upisani u živote sedam glavnih i još petnaestak sporednih likova koje ćete upoznati tijekom predstave i koji će vam ispričati svoje istovremeno smiješne i tužne priče i razotkriti pred vama i ono što nikome ne mogu, nemaju ili ne bi rekli – jer pozornica je, vjerujemo, ono mjesto gdje možemo i moramo do kraja razgolititi i stvarnost i našu intimu, nasmijati se do suza tuđim i svojim slabostima, glupostima, pa i nesrećama – gdje se možemo rasteretiti, utješiti, osvijestiti i zajedno doživjeti i trenutke katarze.

Redateljica: Ivica Boban
Igraju: Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić, Erna Rudnički
Koreograf: Blaženka Kovač Varić
Scenograf: Zdravka Ivandija
Kostimograf: Zdravka Ivandija
Skladatelj: Damir Šimunović

CIJENA ULAZNICE: 40 KN

Ulaznice je moguće kupiti u radno vrijeme blagajne Centra za kulturu Đakovo, a zbog ograničenog broja mjesta, nije ih moguće rezervirati.

Sve o predstavama koje se prikazuju u Centru za kulturu možete vidjeti u našoj rubrici kazalište.

Izvor|Foto: Teatar Exit