U subotu 29. kolovoza u Strossmayerovom parku održat će se predstava Teatra Exit: “Sutra (ni)je novi dan”. Posljednja je ovo predstava koja će se u sklopu Đakovačkog ljeta održati u Strossmayerovom parku.

Subota, 29.8.2020. u 20:00 sati, *ljetna pozornica Strossmayerovog parka

Autorski projekt: Ivica Boban i glumci
Uloge: Iskra Jirsak, Mirela Videk Hranjec, Zoran Pribičević
Scenograf: Dinka Jeričević
Kostimograf: Ana Trišler
Oblikovanje svjetla: Deni Šesnić
Producent predstave: Marko Raguž

Sutra (ni)je novi dan je predstava o nizu naših problema, konflikata i dilema, otkačena i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare!

U dva sata virtuozne turboigre, troje glumaca koji igraju mnoštvo likova će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima.

Riječ je o predstavi koja je do sada osvojila brojne nagrade, uključujući na Festivalu Mostarska liska 2013.: Veliku lisku za najbolju predstavu u cjelini prema ocjeni stručnog žirija, najbolju predstavu u cjelini prema glasovima publike, Veliku lisku za najbolju glumicu po ocjeni stručnog žirija Iskri Jirsak, Veliku lisku za najboljeg glumca po ocjeni stručnog žirija Zoranu Pribičeviću, koji je osvojio i Malu lisku za glumačku bravuru.

ULAZ JE BESPLATAN

*U slučaju lošeg vremena, predstava će se održati u Centru za kulturu Đakovo

Igor Kretonić

Izvor: Centar za kulturu Đakovo

Foto: Antena Zadar