Jučer, na Dan državnosti RH na igralištu NK „Omladinac“ Josipovca Punitovačkog prije održavanja prvenstvene nogometne utakmice 1. ŽNL- istok, domaćeg „Omladinca i gostujućeg  NK „Tomislav“ iz Livane gledateljima je predstavljena  ekipa „Limača“ od 19 dječaka i djevojčica, najmlađih igrača josipovačkog „Omladinca“. Uz diplome nagrađeni su čokoladama, sokovima i sladoledom. „Limače“ vodi Katja Kuric, učenica 8. razreda. Najmlađima su čestitali i njihovi roditelji.

Uslijedilo je i uručenje medalja i pobjedničkog pehara pehara ekipi Mlađih pionira, pobjednika Nogometnog središta Đakovo u sezoni 2020./2021. koje su uručili predsjednik i tajnik NS Đakovo, Mato Veselinović i Ivan Hrga. Pehar je primio kapetan ekipe Dominik KukučkaU svome rangu od 10 ekipa odigrali su 18 utakmica sa 17 pobjeda, i 1 neriješenom utakmicom, sa 164 postignuta pogotka i 16 primljenih. Osvojili su 51 bod, odnosno 11 bodova više od drugo plasiranog „Omladinca“ iz Selaca Đakovačkih.  Najbolji strijelac  prvenstva u kategoriji mlađih pionira  je igrač „Omladinca“ Ivan Vavra sa postignutih 69 pogodaka. Trener ekipe Igor Smoljo.

Inače josipovački „Omladinac“ uz seniore i mlađe pionire ima i ekipu starijih pionira, aktivne veterane i ekipe ženskog nogometa.

Izvor|Foto: Mirko Knežević