Grad Đakovo u suradnji s udrugom Fit&Strog Đakovo organizira Đakovačku noćnu božićnu utrku na 5 i 10 km.

Utrka će se održati u nedjelju 23. prosinca s početkom u 17:00 sati. Start utrke zamišljen je na Strossmayerovom trgu ispred katedrale, a kotizacija po sudioniku utrke iznosi 50 Kn.

U kotizacijski paket koji svaki sudionik dobije na utrci uključeni su: elektronsko mjerenje vremena, medalja za sudjelovanje, okrjepa za vrijeme utrka, bon za hranu i piće, slatko iznenađenje i svjetleća narukvica.

Rok za uplatu kotizacije je 20. prosinca, a kotizacije su moguće i na sam dan utrke. Kotizaciju je bolje uplatiti do zadanog roka, jer se svima onima koji kasnije uplate kotizaciju neće moći jamčiti potpuni startni paket.

Đakovačka noćna božićna utrka trčat će se na dionicama od 5 i 10 km, staza je asfaltna, zanemarive visinske razlike.

Svim natjecateljima preporučuje se božićni dress code, kako bi utrka i ugođajem opravdala epitet božićna. Tko zna, možda najmaštovitije obučeni ponesu kući i nekakvu nagradu…

Prijave za utrku obavljaju se online na stranici www.djakovackautrka.eu. Rok prijave i uplate kotizacije za utrku je 20. prosinca ili do popunjenosti mjesta.

Nakon utrke slijedi after party u caffe bar Godot. Gdje će se svi sudionici utrke moći zabaviti uz glazbu uživo i promotivne cijene pića.

Igor Kretonić

 

bozicna_utrka