Dobre vijesti za žitelje Kuševca mogle su se čuti na sinoćnjem sastanku gradonačelnika Marina Mandarića s predsjednikom Vijeća mjesnog odbora tog naselja Ivanom Andrićem, zamjenikom Zdravkom Milkovićem te ostalim članovima MO-a.

Sastanku je nazočio i zamjenik gradonačelnika Antun Galić kao i gradski vijećnik Franjo Milković.

Rečeno je kako će ove godine u Kuševcu biti izgrađene nove pješačke staze u Ulici Josipa Kozarca s obje strane, u Ulici Ljudevita Gaja također s obje strane, nova staza bit će izgrađena i u Ulici Ivana Gorana Kovačića s lijeve strane te spoj te ulice s Ulicom Ante Starčevića.

Također, radit će se i na prvoj fazi parkirališta na groblju, a bit će izgrađena i pješačko-biciklistička staza dužine oko 2750 metara kroz dio Kuševca te kroz Ivanovce Đakovačke do crkve.

Razgovaralo se i o drugim potrebama sela, pa je rečeno da je pripremljena sva dokumentacija i ishođena građevinska dozvola za izgradnju društvenog doma te se čeka se na izvor financiranja. Grad Đakovo, u dogovoru sa župnikom i upraviteljem župe Kraljice svete Krunice, financirat će izradu i postavljanje novog oltara u župnoj crkvi u Kuševcu.

Grad Đakovo: Službeno priopćenje za javnost