Nataša Debeljak i Marina Kuleš autorice su romana “Želja”, a nalaze se iza pseudonima Mana Pass. Na društvenim mrežama pokrenule su profile pod imenom Put rukopisa te su tako prikazale cijeli put nastajanja knjige. Knjiga “Želja” dostupna je od početka lipnja ove godine i za sada je prikupila mnogo pozitivnih kritika i komentara.

Autorice kažu kako je to prva knjiga iz serijala koji pišu, a koji će se sastojati od pet knjiga. U tijeku je i prijevod romana na engleski jezik budući da žele početi s marketinškom promocijom i na stranim tržištima, a u planu im je izdati i audio knjigu. Nakon prve promocije u Mimari, planiraju knjigu promovirati u cijeloj Hrvatskoj kroz nekoliko mjeseci. Gradove u kojima će odraditi promociju birale su prema interesu na društvenim mrežama, pa je tako sljedeći u koji dolaze upravo Đakovo.

Promocija romana Želja održat će se u petak, 11. listopada 2019., u 18 sati u caffe bar-u Jazz (Matije Gupca 1). Program će uključivati kratku vođenu degustaciju piva Black Hat Craft Brewery pivovare, glazbeni nastup Anamarije Burilo i predstavljanje knjige uz moderaciju gospođe Ivane Bilać.