Mladost iz Satnice Đakovačke prvak je 1. ŽNL i tako su ostvarili najveći uspjeh u povijesti kluba. Sve to obilježit će ove subote posljednjim kolom lige i velikom proslavom za sve navijače i simpatizere kluba.

Satnička Mladost odigrala je najbolju sezonu u povijesti kluba. Osvojili su naslov u 1. ŽNL, osvojili su Kup NS Đakovo i ostalo im je još jedno kolo kako bi sezonu iz snova priveli kraju. Posljednje kolo odigrat će u subotu 8. lipnja kada u Satnici Đakovačkoj gostuje ŠNK Baranja Belje.

Utakmica je ovo u kojoj nema rezultatskog imperativa, ali ima želje nogometaša Mladosti da se na najbolji mogući način zahvale svim svojim navijačima i simpatizerima koji su cijelu sezonu bili uz njih.

Tako je satnički klub organizirao cjelodnevnu proslavu naslova prvaka na koju su pozvani svi zainteresirani koji žele proslaviti uspjeh Mladosti. Program proslave vrlo je bogat, sastoji se od utakmice mlađih kategorija (13:00 sati), zajedničkog gledanja utakmice Hrvatska – Wales (15:00 sati), utakmice posljednjeg kola 1. ŽNL između domaće Mladosti i ŠNK Baranja Belje (18:00 sati). Navečer se program nastavlja prigodnom koreografijom, dodjelom pehara i medalja, zajedničkim fotografiranjem i videom. Goste očekuje bogata tombola, a za zabavu do ranih jutarnjih sati pobrinut će se TS Sokak. Kako gosti ne bi ostali gladni, za sve su pripremljene besplatne porcije vola s ražnja.

Ovim putem čestitamo Mladosti na naslovu prvaka, osvajanju Kupa NS Đakovo i želimo im puno uspjeha i na idućoj stepenici.

Igor Kretonić