Jezero Jošava tradicionalno je odredište brojnih Đakovčana povodom Međunarodnog praznika rada, a otvorenjem Jošava bistro & caffea, jezero je dobilo i mjesto raznolike gastro ponude.

Ove godine Jošava bistro & caffe odlučio je obilježiti Međunarodni praznik rada na poseban način, nudeći svojim gostima tradicionalni prvomajski grah koji će biti spravljen po tradicionalnom receptu, sa svježim sastojcima i domaćim začinima, pružajući gostima priliku da okuse autentične okuse domaće kuhinje.

Praznik rada vrijeme je kada veliki broj ljudi posjećuje jezero Jošava kako bi se opustili i proslavili.

Osim uživanja u hrani i piću, gosti mogu uživati u šetnjama, vožnji biciklom, ribolovu ili jednostavno opuštanju na obali jezera. Atmosfera je uvijek vesela i opuštajuća, uz priliku za druženje s prijateljima i obitelji.

Jošava bistro & caffe predstavlja vrhunsku destinaciju za sve koji žele provesti Praznik rada na jedinstven način. Uz kombinaciju tradicionalnog prvomajskog graha, prekrasnog jezera i opuštajuće atmosfere, gosti će sigurno stvoriti nezaboravne uspomene na ovo posebno vrijeme provedeno u prirodi.

Bistro Jošava bistro & caffe nalazi se na istoimenom jezeru na adresi Pisak 25, a za sve upite, informacije ili rezervaciju mjesta možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 95 340 5969 te slanjem poruke na [email protected].