Subota 20. kolovoza ostat će upamćena kao dan kad je u okviru Piknika u svemir te u organizaciji Tranzistora organiziran prvi turnir u badmintonu. Ondje su nagrađeni najbolji, najstariji, modno najusklađeniji, a nakon turnira moglo se čuti samo jedno pitanje: Kad će sljedeći?

Svi ljubitelji badmintona mogu odahnuti jer sljedeći, drugi po redu, turnir u badmintonu na rasporedu je u nedjelju 2. listopada u Nastavno sportskoj dvorani u Đakovu s početkom u 17:00 sati.

Turnir se igra u parovima, a ako nemate para organizator će vam vrlo rado pronaći. Dokaz koliko su uspješni u tome je par koji je, nakon što su ih oni spojili, na prvom turniru osvojio treće mjesto. Barem jedan član para mora biti punoljetan, igra se do 21 bod, a ždrijeb će se praviti prije početka turnira. Više o samim pravilima i formatu natjecanja saznat ćete neposredno prije turnira, a i ovoga puta su pripremljene nagrade lokalnih sponzora za prva tri para, najstariji par i modno najusklađeniji par.

Kao okrjepa za sve natjecatelje spremne će biti domaće lepinjice, a na turnir se možete prijaviti u inbox Facebook stranice Tranzistor.

Igor Kretonić
Foto: Tranzistor