Klub odbojke na pijesku “Đakovo” po prvi je puta od svog osnutka domaćin turnira Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. Ove godine KOP Đakovo osigurao je domaćinstvo turnira najboljih juniorki i kadeta Hrvatske.

Prvenstvo je na rasporedu ovoga vikenda, 19. i 20. lipnja na terenima odbojke na pijesku pokraj đakovačkih bazena. U ženskoj konkurenciji nastupit će 8 ekipa, a osim KOP Đakova i OK Đakova svoj nastup su prijavile ekipe: KOP Žnjan, KOP Siget, KOP Čakovec, KOP Retfala, HAOK Žal Banjole i AOK Osijek. U muškoj konkurenciji četiri su ekipe potvrdile nastup: KOP Zagreb, KOP Čazma, KOP Retfala i AOK Osijek.

Đakovo će predstavljati dvije ekipe s ukupno 12 djevojaka. Juniorke će utakmice grupne faze odigravati u subotu od 10:30 sati, a u nedjelju su planirane polufinalne utakmice, utakmica za treće mjesto te finalni dvoboj.

Za sve nedjeljne dvoboje đakovački klubovi osigurali su televizijske prijenose te će nedjeljni ženski program biti izravno prenošen na kanalu Sportske TV! Osim toga, kompletan turnir će biti praćen kamerama S5 Production, a moći ćete ga gledati na YouTube kanalu “Odbojkaški klub Đakovo” te na Facebook stranici kluba.

Kadeti će svoj turnir odraditi u nedjelju gdje će četiri ekipe odigravati međusobne dvoboje.

Domaćini pozivaju sve zainteresirane da svojim dolaskom i podrškom s tribina uveličaju ovaj veliki događaj za naš Grad i našu djecu.

Izvor|Foto: Odbojkaški klub Đakovo