Unatoč izazovnoj i čudnoj godini za sve koji se bave izvedbenim aktivnostima, Puhački orkestar DVD-a Đakovo odlučio je nastaviti svoju tradiciju božićno-novogodišnjeg koncerta kojim uveseljava brojne sugrađane u blagdansko doba.

Kako građani ne bi ostali bez svog koncerta, orkestar je zajedno s Gradom dogovorio i realizirao ideju online koncerta koji se preko Facebook stranice orkestra i đakovačkih portala mogao pogledati u nedjelju 27. prosinca s početkom u 19:00 sati.

U nekim normalnim vremenima ovaj koncert bio bi održan u isto vrijeme pred punom dvoranom Centra za kulturu, a ovako je izvedba snimljena u prostoru velike dvorane DVD-a Đakovo prije stupanja strožih mjera vezanih uz okupljanja na snagu.

Kao i svi koncertni održani ove godine, tako je i ovaj online koncert bio posvećen njihovom prerano tragično preminulom članu Ivanu Paviću.

Puhački orkestar DVD-a Đakovo nada se nekim boljim vremenima i normalnim svirkama pred publikom, a njihov dirigent Tomislav Kruljac u ime orkestra svim sugrađankama i sugrađanima želi sretne blagdane i što skoriji povratak normalnom životu.

Ako želite postati član Puhačkog orkestra DVD-a Đakovo kliknite ovdje.

Igor Kretonić