VAŽNA OBAVIJEST O RADIONICI U ĐAKOVU:

Zbog epidemije koronavirusom i općih uputa o okupljanju većeg broja osoba, a s ciljem zaštite svih članova prijavljenih obitelji, donijeli smo odluku o privremenoj odgodi održavanja obiteljske radionice odgovornog roditeljstva koja je trebala biti održana u Đakovu 14.03.2020. godine. Molimo sve prijavljene obitelji za razumijevanje, a o novom terminu održavanja radionice obavijestit ćemo vas naknadno.”-rekli su iz Udruge obitelji s troje ili više djece

U Đakovu će 14. ožujka 2020. godine biti održana radionica za obitelji s više djece pod nazivom „Odgojni stil koji potiče razvoj djeteta“, u trajanju od 10:00 do 14:00 sati. Radionicu organizira Udruga obitelji s troje ili više djece (Obitelji 3plus), a uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Obitelji na radionicu mogu doći sa svojom djecom jer će biti osigurano i čuvanje i animacija djece za vrijeme boravka roditelja na radionici.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, no broj sudionika je ograničen, a prednost će imati obitelji s više djece kao i oni koji se prije prijave. Sve zainteresirane obitelji mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrasca koji se nalazi na ovoj poveznici: https://bit.ly/373oZsP. Sve informacije vezane za radionicu i prijavu možete dobiti i na Facebook stranici udruge Obitelji 3plus.