Danas je Svjetski dan plesa, a povodom toga javila nam se Mirna Mikić iz Plesne skupine Miha, koja je za ovaj dan priredila dva zanimljiva videozapisa.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

“Dobar daaan! Odličan daan! Svjetski dan plesa! I ove godine, kao i prošle, nismo se uspjeli okupiti na trgu za Svjetski dan plesa (svi znamo i zašto), ali Plesna skupina “Miha” neće dopustiti da ove godine svi zaborave na Svjetski dan plesa, stoga smo vam pripremili dva videa koja će se danas prikazati premijerno na YouTube-u.

Za početak, kako to svake godine ide, pleše se Mix koreografija, u 17h na ovom linku možete pogledati sve dosadašnje dane plesa u Đakovu povezane u jednu Mix koreografiju – Mix Mixeva!

Pustite si jednom, pregledate cijeli Mix, pronađete sebe, a onda si pustite drugi put i otplešete jer je ipak Svjetski dan plesa!

Nakon toga, u 17:15h na linku možete pogledati jednu zajedničku koreografiju Plesne skupine Miha i svih naših prijatelja i ljubitelja plesa! Nisu imali puno vremena pripreme za snimanje videa, zašto?

Jer sam zamislila da improviziraju, da otplešu što im prvo leži na srcu i duši kad čuju pjesmu kako bismo pokazali svoju originalnost, posebnost, kako svi imamo neki svoj stil, neki svoj ples, i ma koliko se različiti činili, jedno nam je zajedničko – ljubav prema plesu!

SRETAN VAM SVJETSKI DAN PLESA!”

Igor Kretonić
Foto: PS Miha