RATAR ODIGRAO I TREĆU PRIPREMNU UTAKMICU

RATAR – SLAVONIJA (B) 2:1 (2:0)

Piškorevci – Igralište Kozin trg. Gledatelja: 150. Strijelci: 1:0 Peša (11 – m), 2:0 Horvat, 2:1 Kladarić.

RATAR: Barić, Jurinić, D. Vukadin, Peradinović, Batinić, Mandić, Mario Šekerija, Nikola Šekerija, Horvat, Brlošić, Peša. (Još su igrali: Kasa, M. Šekerija, Perković, Marinović, J. Vukadin, Antunović, Adrić, Zeko). Trener: Hrvoje Piplica.

SLAVONIJA (B): Jurić, Kolić, Klepo, Nikolić, Đaković, Tilli, Sito, Željko Kladarić, Ivan Kladarić, Markić. (Još su igrali: Dorić, Gabud, Zdunić, Antunović, Zetović, Sito). Treenr: Branko Nikolić.

U prvom poluvremenu vidjeli smo dominaciju domaćih igrača koji su stvarali prilike pred budrovačkim golom. Bolju igru „žuti“ su pretvorili u vodstvo, a strijelac iz kaznenoga udarca bio je Peša. I nakon toga domaćini su imali terensku inicijativu, a drugi pogodak djelo je iskusnoga Horvata. Do kraja prvoga dijela Peša je imao još dvije stopostotne prilike za podebljanje Ratarovoga vodstva, a Horvat je pogodio prečku. Dakle, da je bilo malo više koncentracije nogometaši Ratara mogli su i do većega vodstva.

U nastavku utakmice zavladalo je zatišje. Pogrješku golmana Barića i Perkovića iskoristio je budrovački napadač Kladarić koji je smanjio rezultat na konačnih 2:1.

Ratar će sljedećega vikenda gostovati u Budrovcima na drugom Memorijalnom turniru „Igor Kedačić“, prerano preminulom igračku koji je igrao i u dresu Ratara i budrovačke Slavonije.

Izvor: Miro Šola