ZAVRŠILO I TREĆE NATJECANJA SPORTSKOGA PORTALA SPORTALO

Kako bi skratili ovu sušu sportskih događanja uzrokovanu pandemijom korona virusa, sportski portal Sportalo organizirao je natjecanja među prijavljenim klubovima s područja Slavonije i Baranje. Tako je sve počelo s izborom najljepše klupske himne, zatim izborom najboljega sportaša/legende Slavonije i Baranje. Treći izbor odnosio se na izbor najljepšega grba sportskih klubova Slavonije i Baranje.

U konkurenciji je bilo 64 kluba, a do kraja je do pobjede, stigao Nogometni klub Ratar iz Piškorevaca. U svih pet dvoboja Piškorevčani su bili bolji čime im je pripala titula pobjednika. U prvom su kolu Piškorevčani uvjerljivo (59:41) bili bolji od Graničara iz Zagrađa. U šesnaestini finala Ratar se susreo s NK Frankopan iz Rokovaca-Andrijaševaca i u tijesnoj završnici (50,4:49,6%) prošao među 16 klubova. Novi protivnik Piškorevčanima bio je NK Tomislav iz Donjih Andrijevaca. I tu je bilo jako neizvjesno jer je Ratar prošao dalje s omjerom 51:49. Samo šest glasova viška (3071: 3065) bilo je dovoljno Rataru da eliminira momčad Graničara iz Županje. U polufinalu Ratar je protiv sebe imao momčad Mitnice iz Vukovara. Napokon jedna lakša pobjeda: 4388:4037). I finale je tu!

A posljednja piškorevačka prepreka zvala se HNK Graševina iz Vetova. Ratarovi navijači i ovaj su puta pokazali privrženost svome klubu. Ukupno je glasalo 9948 osoba, Ratar je dobio 5016. Za pobjedu i prvu titulu najljepšega grba Slavonije i Baranje.

Izvor: DJSport

Foto: Sportalo.hr