PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – 1. KOLO
NK Ratar Piškorevci – NK Omladinac Josipovac 2 : 1
NK Slavonija Punitovci – NK Đurđenovac 2:2 (2:1)

NK Ratar Piškorevci – NK Omladinac Josipovac
Piškorevci – Igralište Kozin trg. Gledatelja: 200. Sudac: Manuel Dendis (Jelisavac). Pomoćnici: Ivan radačć (Donja Motičina) i Domagoj Marinić (Feričanci). Strijelci: 1:0 Florian Abramović (30.), 2:0 Florian Abramović (52. – 11 m), 2:1 Štefančić (8. – 11 m).

RATAR: Barić, Matej Tunuković, Batinić (46. Liščević), Brzaj, Blaškić, Horvat (58. Bekić), Florian Abramović (89. Adrić), Manuel Abramović, Jurinić, Križanović, Ivan Tunuković (85. Bošnjaković).
OMLADINAC (J): Brandis, Zvonimir Kolarik (50. Brkić), Josip Batorek, Zvonimir Kocur (80. Vragolović), Šlegl, Tomo Kanisek, Alen Stuhli, Josip Hulak, Igor Stuhli, Šteančić, Dorijan Hulak (58. Pastva).

Na otvorenju prvenstva u prvih dvadesetak minuta i Piškorevčani i Josipovčani igrali su oprezno ispitujući protivnika. Ratar je imao veći posjed lopte što im je donijelo i vodstvo. U 30. minuti Blaškić je presjekao loptu na sredini terena, odigrao do Floriana Abramovića koji ulazi u kazneni prostor i prizemnim udarcem protiv Brandisa šalje loptu u mrežu.  Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmice Josipovčani su se otvorili i krenuli po izjednačenje, međutim, u 52. minuti start Batoreka na Ivana Tunukovića sudac Dendis okarakterizirao je kao najstrožu kaznu. Gosti su žestoko protestirali, ali glavni sudac nije mijenjao svoju odluku. Siguran realizator bio je Florian Abramović. Nakon toga, Josipovčani su krenuli na sve ili ništa. Ratar je svjesno prepustio terensku inicijativu gostima čekajući priliku iz kontranapada. Piškorevčani su se odlično branili, a posebno raspoložen bio je vratar Barić.

Ipak, u samoj završnici Omladinac je uspio postići počasni pogodak. Igrala se 88. minuta kada je u kaznenom prostoru srušen Batorek. Antun Štefančić bio je precizan s linije jedanaest metara za konačnih 2:1.

NK Slavonija Punitovci – NK Đurđenovac 2:2 (2:1)
Punitovci – Igralište Na Vodopadu. Gledatelja: 150. Sudac: Denis Plantosar (Darda). Pomoćnici: Filip Đerđ (Darda) i Robert Kožić (Osijek). Strijelci: 0:1 Marošević (3. – ag), 1:1 Kovačević (16.), 2:1 Marošević (44.), 2:2 Vuković (80.).

SLAVONIJA (P): Begović, Poljarević, Veverec, Škorvaga, Marošević, Bešlić, Vinko (75. Pitlović), Perak, Štigler (61. Vranić), Kovačević, Crnojević.
ĐURĐENOVAC: Žagar, Posavec-Tušek, Stojanović (76. Čoboj), Pavlić (46. Pavličić), Ćosić, Markotić, Runje, Špehar, Kuzminski, Serdar (46. Vuković), Marić.

Stari znanci koji su još 2011. godine igrali kvalifikacije za ulazak u viši rang podijelili su bodove. Stresno je krenulo za Punitovčane jer su gosti već u trećoj minuti poveli 1:0, autogolom Maroševića. Međutim, Punitovčani su tada preuzeli igru u svoje ruke, dominirali terenom što im je donijelo preokret. U 16. minuti Pavo Kovačević izjednačava rezultat na 1:1 da bi u posljednjoj minuti prvoga dijela Marošević ispravio svoju pogrješku spočetka susreta i upisao se u listu strijelaca, ali ovaj puta na pravoj strani. Za 2:1 za Slavoniju

U nastavku utakmice činilo se da će domaćini uspjeti sačuvati minimalnu stečenu prednost iz prvoga dijela, ali u 80. minuti Vuković postiže pogodak za konačnih 2:2

Slavonija nije očekivala ovakav rasplet, ali što je tu je. Bod je u džepu, a priliku za popravni ispit Punitovčani će imati već sljedećega vikenda kada u drugom kolu gostuju u Feričancima.