MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK – VINKOVCI

6. KOLO

ZRINSKI (B) – TORPEDO 1:1

Bošnjaci – Igralište Njivice. Gledatelja: 100. Sudac: Matija Horvatek (Našice). Pomoćnici: Domagoj Marinić (Feričanci) i Ivan Radačić (Donja Motičina). Strijelci: 1:0 Marijan Prgić (16.), 1:1 Milardović (24.).

ZRINSKI (B): Lešić. Čolić,. Džafić, Naglić, Marijan Prgić (40. Babogredac), Baotić (65. Vidović), Aleksić (65. Fehratović), Nospak, Kristijan Prgić (12. Kurilj), Mišić (86. Lešić). Trener: Dragan Trojan.

TORPEDO: Vinković, Beljan, Bošković, Delić, Milardović. Stjević, Radoš (60. rajčević), Antinac (68. Labak), Fogadić (71. Paradžik), Marin Cicvarić, Nikolić Kovačić (75. Uzelac). Trener: Goran Uzelac.

Nogometaši Torpeda vratili su se iz Bošnjaka s jednim bodom i iz te perspektive gosti mogu biti zadovoljni. Domaćini su iskoristili pogrješke gostiju te su bolje otvorili utakmicu i u 16. minuti došli su do vodstva. Strijelac za 1:0 bio je Marijan Prgić. Međutim, ubrzo nakon toga uzvratili su Kuševčani. Igrala se 24. minuta kada je ubačenu loptu sa strane, u kaznenom prostoru dočekao Josip Milardović i glavom je spremio u mrežu. Do kraja prvoga poluvremena, obje momčadi imale su podjednak posjed lopte, a mreže su mirovale.

U nastavku utakmice domaćini su imali više od igre, ali su Kuševčani na vratima imali raspoloženoga Vinkovića koji je obranio nekoliko teških udaraca i tako spasio svoju momčad. Doduše, i gosti mogu žaliti za tri boda jer su im u nastavku utakmice poništena dva pogotka, ali sve u svemu, podjela bodova najrealnija je opcija. S ovim bodom Torpedo nastavlja s pozitivnim rezultatima koji će ga pomaknuti prema gornjem dijelu tablice.

Izvor: Miro Šola