U razdoblju od 15. do 20. veljače, s.Oliver trgovina obradovat će ljubitelje mode i kupce s posebnom ponudom koja će razveseliti sve one koji traže kvalitetne komade odjeće po povoljnim cijenama. Naime, s.Oliver trgovina pokrenula je akciju u kojoj je 20 % snizila već snižene artikle, pružajući kupcima priliku za uštedu i obnovu garderobe po još povoljnijim uvjetima.

Ova izuzetna ponuda dolazi u pravo vrijeme, pružajući priliku kupcima da osvježe svoj ormar novim komadima odjeće po još povoljnijim cijenama. Bez obzira jeste li u potrazi za elegantnom poslovnom odjećom, ležernim komadima za svakodnevne aktivnosti ili možda nečim posebnim za nadolazeće svečane prigode, s.Oliver nudi raznoliki asortiman proizvoda koji će zadovoljiti sve ukuse i stilove.

Dodatnih 20 % popusta na već snižene artikle predstavlja izuzetnu priliku za sve one koji cijene visoku kvalitetu odjeće po pristupačnim cijenama. Ova akcija omogućuje kupcima da ostvare značajne uštede, bez kompromisa kada je u pitanju stil i kvaliteta.

S.Oliver, kao jedan od vodećih svjetskih brendova u modnoj industriji, poznat je po svojim modernim i kvalitetnim komadima odjeće koji prate najnovije trendove, te se ističe po svojoj posvećenosti kvaliteti i udobnosti. Stoga, ova akcija predstavlja priliku koja se ne propušta za sve one koji žele obogatiti svoj ormar vrhunskim komadima odjeće po izuzetno povoljnim cijenama.

s.Oliver trgovinu potražite na adresi Ulica kralja Tomislava 8 u sklopu trgovačkog centra Đakovo Centar.