Caffe bar Saloon kultni je kafić koji je nekada bio nezaobilazno mjesto za mnoge Đakovčanke i Đakovčane. Sada, ne samo da bi mu se mogao vratiti stari sjaj, nego će nakon uređenja i uvođenja u ponudu raznih craft (zanatskih) piva zasjati još većim sjajem.

U samoj jezgri Đakova smjestio se svima poznati caffe bar Saloon koji je uvijek privlačio goste dobrom atmosferom, odličnom kavom i autentičnim izgledom Divljeg zapada.

Prije ove čitave situacije s korona virusom krenulo se s potpunim preuređenjem prostora, a rezultati koji su proizašli nakon svega su nevjerojatni: kafić je zablistao u potpuno novom izdanju!

Ne samo da je Caffe bar Saloon dobio jednu novu dimenziju, nego mu je i ponuda dosta drugačija. U Đakovu smo konačno dobili ono o čemu mnogi već dugo sanjaju: vrhunsko craft pivo.

No, krenimo redom. Čitava unutrašnjost caffe bara Saloon je obnovljena, ali i dalje u istom tonu. Obnovljeni su toaleti, obnovljen je šank, stolovi su novi, ali izgled je i dalje „salunski“. Ono što caffe baru Saloon daje novu dimenziju je ogroman potpuno preuređeni prostor na katu koji će za mnoge goste biti oaza mira, ali također mjesto na kojem će se moći organizirati razni zanimljivi događaji. Za ljetne dane koji su pred nama tu je i nova otmjena terasa na kojoj će se mnogi moći rashladiti uz razne napitke.

Veliki izbor vrhunskih craft piva

Postoji li bolji način za rashladiti se od piva? Naravno da ne postoji, a upravo je pivo najveći novitet koji će caffe bar Saloon pružiti svojim gostima. I to nisu bilo kakva piva, nego vrhunska craft piva proizvedena na kreativan način bez korištenja jeftinih sirovina. Za one vrhunske pivoljupce nije bitno je li ljeto ili zima, vruće ili hladno, oni će zasigurno potražiti put do caffe bara Saloon i uživat će u vrhunskim craft pivima.

Od craft piva možete pronaći piva sljedećih pivovara: Zmajska pivovara, Varionica, Pulfer, Beckers, Brewery, Nova Runda. Ponuda je raznolika, a s vremenom će se uvesti i poneko novo pivo.

Caffe bar Saloon nudi za svakoga ponešto, vrhunsku kavu i sokove za one koji vole ugodna druženja uz kavu. Vrhunska craft piva i ostala alkoholna pića za one koji vole druženja u nešto opuštenijoj atmosferi. Ali svima nudi ugodan ambijent uz stranu i domaću glazbu i mjesto gdje će se moći družiti ljudi svih generacija.

Kako bite bili upoznati s događanjima u caffe baru Saloon, možete ga pronaći na platformi Đakovo info, na Facebooku i na Instagramu.

Igor Kretonić

Foto: Moje Đakovo