Poznati su finalisti prvog turnira “Sitni vez 2024.” u organizaciji Hrvatskog nogometnog kluba Đakovo Croatia. Ostalo je samo pitanje hoće li se nakon finala zaplesati samba ili će Pizzeria Best uistinu i biti “best” nakon velikog finala.

Đakovački turnir na umjetnoj travi prema futsal pravilima stigao je do same završnice. Proteklih desetak dana brojni posjetitelji zaista su mogli uživati u majstorijama istinskih znalaca koji su itekako poznati ljubiteljima futsala, ali i malog i velikog nogometa općenito.

Prava je uživancija biti sudionik ovog, možemo već sada slobodno reći pravog spektakla, a to potvrđuju i brojne pohvale sa svih strana pa je već sada realno očekivati da je ovo tek prvi ovakav turnir u nizu na đakovačkom Pazarištu.

Dječaci su razigravali za plasman od petog do desetog mjesta, a nešto kasnije odigrani su i polufinalni dvoboji. Vatreni dečki su bili uspješniji od Marmuna rezultatom 3-1. dok su Opasni momci bili ipak nešto manje opasni od Odbačenih i to nakon raspucavanja budući da je regularni dio susreta završio s miroljubivih 3-3.

Seniorska polufinala bila su nešto manje dramatična. Dvoboj poznanika iz skupine B između Pizzerije Best i ekipe Express Plus Grube, kao i u prvom dvoboju, otišao je na stranu “pizza majstora” koji su s uvjerljivih 4-1 nadigrali “Plave” i tako izborili veliko finale, a Grube poslali u borbu za treće mjesto.

Drugi finalist je ekipa koja je u dosadašnjem dijelu turnira pokazala najviše. Riječ je o Sambi koja je s uvjerljivih 8-1 nadigrala mlade momke koji nastupaju za momčad Znaus. Tim sastavljen od istinskih malonogometnih genijalaca poput Vitora Lime, Moisesa, Patricka Almeide, Dražena Čavara, našeg Renata Lulića i ostalih, doslovno melje sve pred sobom i bit će vrlo zanimljivo vidjeti mogu li ih na putu do samog trona zaustaviti malonogometaši Pizzerije Best iz Donjih Andrijevaca.

Subota je posljednji dan turnira, a to je ujedno i posljednja prilika svim ljubiteljima malog nogometa u Đakovu i Đakovštini, ali i šire da uživaju u vrhunskim izvedbama pa je to ujedno i pozivnica svima navedenima da dođu i uživaju u završnom danu ovogodišnjeg izdanja “Sitnog veza”.

Rezultate dječaka i seniora, kao i vremenik završnih utakmica možete vidjeti na linku:

https://www.tournifyapp.com/live/sitnivez2024/schedule

Izvor|Foto: HNK Đakovo Croatia