MLADOST (ĐS) – ČEPIN 1:1 (0:0)

Nogometaši Mladosti na svom su igralištu ugostili trećeligaša iz Čepina. Trebala je to biti „generalka“ i za jedne i druge jer su prvenstvo trebalo nastaviti 6. ožujka, međutim, odlukom Vlade i Kriznoga stožera Civilne zaštite zasigurno tada neće krenuti natjecanje tako da će klubovi morati i dalje vrijedno trenirati i iščekivati početak proljetnoga dijela prvenstva.

Nogometaši Mladosti i Čepina odigrali su borbenu utakmicu u kojoj su i jedni i drugi pokazali vidnu razinu spremnosti za proljetni dio prvenstva. Bio je to i ogled dvaju đakvaočkih trenera: mladoga Ivana Denića na klupi Mladosti te Igora Totha, iskusnoga trenera koji već šest godina uspješno korimilari čepinskim nogometnim brodom.

Nakon početnih desetak minuta ispitivanja, gosti iz Čepina prvi su zaprijetili. Loptu je ubačena iz prekida, u skoku je najviši bio Bilobrk, ali njegov udarac glavom završava preko gola. U prvom poluvremenu nogometaši Čepina pokušavali su dugim loptama i iz prekida doći do pogotka, ali mreža golmana Leka ostala je netaknuta. U 42. minuti Krstanović je šutirao s ruba kaznenoga prostora, ali lopta završava pored gola.

U nastavku utakmice ponovo su prvi zaprijetili gosti. Igrala se 52. minuta kada su gosti ubacili loptu iz slobodnoga udarca, najviši u skoku bio je Pandžić, ali njegov udarac završio je u Lekinom naručju. Domaćini su došli u vodstvom u 57. minuti. Dino Stipanović osvojio je loptu na svojoj polovici, odmah proigrao Bojanovića koji prebacuje loptu do Domagoja Stipanovića. Satnički napadač mudro propušta loptu koja dolazi do Brune Barišića Jamana koji zakucava loptu u čepinsku mrežu. Gosti prijete u 63. minuti kada ubačena lopta pada u srce domaćega kaznenoga prostora, ali u gužvi se gostujući napadači nisu najbolje snašli. U 70. minuti ubačena je lopta u domaći kazneni prostor, ponovo je najviši Bilobrk, ali glavom puca preko gola. Satničani su imali slobodan udarac s dvadesetak metara, ali udarac Čurile završio je pored gola. Igrala se 84. minuta. Samo minutu kasnije gosti su izveli kontru, Stojković je na drugoj strani pronašao Golužu koji glavom pua preko gola. U 92. minuti Čepin ipak dolazi do poravnanja. Dugačka lopta doletjela je u domaći kazneni prostor, Goluža je na pravom mjestu i zabija za 1:1.

MLADOST (ĐS) nastupila je u sastavu: Leko (85. Popek), Bikić (85. Korpar), Bruno Barišić Jaman (65. Akrap), Subašić, Novoselić (46. Dino Stipanović), Žonka (46. Bjelobrk), Veselinović (46. Čurila), Denić, Svalina (46. Domagoj Stipanović), Bojanović, Bionda (46. Branimir Barišić Jaman). Trener: Ivan Denić.

Izvor: DJ Sport/Miro Šola