Baš u adventsko vrijeme prije pet godina svoja vrata gostima otvorio je đakovački Sense bar. U tih pet godina izgradili su snažno ime na đakovačkoj ugostiteljskoj sceni i postali kafić u koji gost vrlo rado uđe i s osmijehom ga napusti. Organizirali su razne svirke, brojne programe i gostima su uvijek nastojali ponuditi nešto novo, a sada su uoči petog rođendana organizirali „Advent u Sense baru“ kako bi čaroliju nadolazećih blagdana približili svojim gostima.

Slavljenički program započinje u ponedjeljak 23. prosinca proslavom petog rođendana uz DJ Team MARA i sinovi kojima će u zagrijavanju atmosfere pomoći Luka Lučić. Osim odlične glazbe sve goste očekuju vrhunska cuga, hostese, nagrade, ali i iznenađenje večeri!

Badnje jutro u utorak 24. prosinca nezamislivo je bez medice koja će se dijeliti besplatno sve do isteka zaliha, a Badnja večer nezamisliva je bez dobre zabave uz domaće i narodne hitove za koje je zadužen DJ Team.

Na sam Božić u srijedu 25. prosinca zabava se nastavlja uz domaće i narodne hitove u režiji DJ Team-a.

U četvrtak 26. prosinca atmosferu će do usijanja dovesti Grupa Instagram, dečki koji su uvijek rado viđeni zabavljači u đakovačkim kafićima.

Za kraj ovog slavljeničkog programa, ali i za sam kraj ove godine, Sense bar priprema nezaboravan doček Nove godine u utorak 31. prosinca. Doček je otvorenog tipa, a sve one koji na vrijeme rezerviraju stol na njemu će dočekati šampanjac i meza. Za ludu zabavu zadužen je DJ Team.

Uz kupnju  najdražeg pića u određenom iznosu može se rezervirati stol za rođendan, Badnjak, Božić, Instagram grupu, doček Nove godine. Rezervirati stol može se i slanjem poruke u inbox stranice Sense bara ili pozivom na 095 2222 836 (Antonio).

Sve one koji nisu fanovi žestoke zabave u kafiću svaki dan čekaju adventske delicije: kuhano vino i topla čokolada.

Sense bar svojim prijateljima, gostima i poslovnim partnerima od srca želi sretan Božić i uspješnu Novu godinu!

Igor Kretonić