Saša Martinović je mladi čovjek od 31 godinu, sin, brat, prijatelj i otac dječaka Petra (7). Iako je Slavonac, nekoliko godina živi i radi u Njemačkoj (München). 5.8.2021. nakon što je doživio epileptički napadaj i završio na hitnoj, saznaje zastrašujuću dijagnozu – tumor na mozgu. 100 pitanja od tada se njemu i nama, njegovim bližnjima, motalo po glavi. Što, kako, zašto baš njemu??

Nakon opsežnih pretraga, CT-a, magnetne rezonance, konačno je operiran 25.8. Nakon operacije u budnom stanju Saša je svjestan svega, ništa i nikoga nije zaboravio, ali nažalost oduzeta mu je desna strana tijela, a kao posljedica pojavile su se i poteškoće u govoru. S obzirom da je tumor na rizičnom području (raširen je do područja očnog živca) nije u potpunosti uklonjen što zahtijeva teže i dugotrajnije liječenje.

Trenutno prolazi kemoterapiju i zračenje u trajanju od 6 tjedana. Dnevno ima i dva sata vježbi za ruku i nogu i pomalo nadolazi, ali to je sve samo početak dugotrajnog oporavka. Pred njim je neophodna rehabilitacija čije troškove osiguranje ne pokriva, kao i dio troškova u trenutnom liječenju. Saša je cijelo vrijeme u bolnici (Klinika Bogenhausen, München) i potrebna nam je Vaša pomoć da ponovno hoda, živi i da se vrati nama i svome djetetu onakav kakvog ga svi znamo.

Najpozitivnija stvar u svemu tome je to što Sašu nije napustila nada niti veselje. Saša je pozitivac kao i uvijek i to je ono što i nas i ostale drži iznad vode.

Cijela obitelj unaprijed se zahvaljuje svima koji budu željeli i mogli pomoći. Hvala Vam dobri ljudi od srca!

Svi koji žele pomoći mogu to napraviti na sljedećem linku.

Oni koje žele mogu uplatiti i na drugi način – offline, odnosno, direktno na Sašin račun:

SAŠA MARTINOVIĆ
IBAN: DE29 1001 0010 0867 1671 29
BIC code: PBNKDEFF
OPIS PLAĆANJA: Geschenke