Ovog vikenda na terenu kod bazena održan je muški dio turnira u odbojci na pijesku “Đakovo Volley 2021.”.

Davor Bogdanović (Osijek) i Antonio Juras (Čakovec) novi su “kraljevi đakovačkog pijeska”. Davor je ovim naslovom obranio isti iz prošle godine, ali je ovoga puta to uspio u tandemu s Jurasom koji već nekoliko godina uzastopno nastupa na đakovačkom turniru.

Njih su dvojica u finalu savladali još jednu odličnu kombinaciju, Marka Oršolića (Orašje) i Stanka Stankovića (Daruvar) rezultatom 2-0 (21-19, 21-16) čime su došli do glavne nagrade od 2.000,00 kn, dok su se drugoplasirani morali “zadovoljiti” nagradom od 1.000,00 kn.

Treće mjesto pripalo je “novacima” na đakovačkom pijesku, Domagoju Baboku (Valpovo) i Tonku Pavičeviću (Lovran) koji su u utakmici za 3. poziciju i nagradu od 500,00 kn rezultatom 2-1 (21-23, 21-12, 15-11) savladali najugodnije iznenađenje turnira, domaće dečke Nevena Grbešu i Marka Đelagića.

“Čestitamo prvacima, drugoplasiranima i trećeplasiranima, a posebne čestitke upućujemo i našim domaćim dečkima koji su odigrali strašan turnir i umalo uzeli i neku od nagrada. Hvala svim sudionicima na fer i korektnoj borbi do kraja, na discipliniranom ponašanju i predivnom odnosu prema odbojkaškome sportu.

Ovim turnirom zaključili smo lipanjske i srpanjske turnirske akcije na terenima u pijesku, a naše aktivnosti ćemo, osim naravno škole odbojke i treninga naših ekipa koje nastavljaju s radom, nastaviti u kolovozu mjesecu.”, stoji u objavi Odbojkaškog kluba Đakovo.

Izvor|Foto: OK Đakovo