Spoj mladosti i iskustva. Tako su mnogi u nedjelju 24. srpnja tijekom turnira komentirali najnovije osvajače prvog mjesta na Đakovo Volley 2022. turniru. Krešimir Perić iz Zagreba i Mark Pečnik iz Novog Mesta (Slovenija) u nedjeljnom su finalu bili bolji od odličnih Vukovaraca, Tonija Bačića i Igora Franića.

Treće mjesto pripalo je Davoru Bogdanoviću i Ivanu Matokoviću koji su slovili kao prvi favoriti, ali ovaj put nije bio njihov dan.

Treba spomenuti i naše domaće dečke, Ivana Mačkovića i Tina Takača koji su odigrali fantastičan turnir i na koncu zauzeli 4. poziciju.

„Iza nas je nevjerojatan vikend. Vikend pun pozitivnih vibracija, čudesne energije, sjajne odbojke i odlične zabave. Ogromna je količina mladih i starih posjetila predivan kompleks uz đakovačke bazene i svjedočila vrhunskoj odbojci u režiji sjajnih pjeskašica i pjeskaša. Imali smo priliku ugostiti igrače/ice iz čak pet država što je dodatan impuls za naš mali grad. Zahvaljujemo se svim natjecateljicama i natjecateljima čije su riječi pohvale našoj organizaciji dodatan vjetar u leđa za budućnost. Zahvaljujemo se svima koji su pomogli u organizaciji ovog događanja. Dogodine ćemo, vjerujemo, ovakve stvari podići za još stepenicu više, a do tada – ugodan ostatak godine!“, poručuju iz odbojkaškog kluba Đakovo.

Igor Kretonić
Izvor|Foto: OK Đakovo