U Sport Visionu možete pronaći njihovu outdoor kolekciju, u kojoj se nalazi odjeća i obuća za prave avanturiste. Ova kolekcija donosi širok izbor odjeće i obuće za trčanje, biciklizam, planinarenje i mnoge druge aktivnosti na otvorenom. Bez obzira na to jeste li zaljubljenik u brdske staze, gradski trkač, ili jednostavno volite aktivan život na svježem zraku, Sport Vision ima sve što vam je potrebno.

1. Trčanje:

Za sve entuzijaste trčanja, Sport Vision nudi širok izbor tenisica, odjeće i dodataka koji će vam pomoći da postignete svoje najbolje rezultate. Kvalitetne trkačke tenisice sa specijalnim potplatima pružaju udobnost i podršku na svakom koraku, dok lagane trkačke majice i kratke hlače omogućavaju slobodu kretanja.

2. Biciklizam:

Biciklisti će također pronaći sve što im je potrebno u Sport Visionu. Kacige, rukavice i biciklistička odjeća dizajnirani su za maksimalnu sigurnost i udobnost. Bez obzira vozite li po brdskim stazama ili gradskim cestama, ova oprema će vam pomoći da uživate u svakoj vožnji.

3. Planinarenje:

Za ljubitelje planinarenja, Sport Vision nudi širok izbor funkcionalnih i izdržljivih planinarskih čizama, jakni, ruksaka i opreme. Bez obzira planirate li kratku šetnju ili višednevno istraživanje divljine, možete se osloniti na ovu kolekciju da vas zaštiti od svih vremenskih izazova.

Osim toga, Sport Vision nudi i raznovrsnu opremu za mnoge druge aktivnosti na otvorenom.

Svaka stavka u ovoj kolekciji pažljivo je odabrana s ciljem pružanja vrhunske kvalitete i udobnosti. Bez obzira na vaše sportske preferencije, Sport Vision ima sve što vam je potrebno da ostvarite svoje sportske ciljeve i uživate u aktivnostima na otvorenom. Osim toga, stručno i ljubazno osoblje u trgovinama Sport Visiona uvijek je spremno da vam pomogne pronaći pravu opremu za vas.

Sport Vision potražite na adresi Ulica kralja Tomislava 8 u sklopu trgovačkog centra Đakovo Centar.