Roster đakovačkog trećeligaša ostao je bez izrazito važne karike. Momčad napušta Stipe Nevistić, pouzdani vratar i zasigurno jedan od ponajboljih čuvara mreže trećeligaškog društva, ali i puno šire. Razlog rastanka nije transfer u drugu sredinu već poslovne obveze ovog diplomiranog inženjera agrarne ekonomike.

Stipe se oduvijek stopostotno i bez odstupanja predano davao onome čime se bavi i s jedne strane s tugom, ali s druge neizmjernim ponosom prihvatili smo odluku ovoga 27-godišnjaka koji zasigurno može biti uzor svim polaznicima Škole nogometa, ali i svojim dosadašnjim kolegama u svlačionici.

Iako nogometnu karijeru završava vrlo rano, ona je itekako bogata. Prve korake napravio u Nogometnom klubu Đakovo gdje je boravio sve do starijih pionira, nakon toga prelazi u NK Osijek gdje se zadržava do juniora. Iduća postaja je NK HAŠK čije boje brani dvije sezone, a zatim odlazi u Dugo Selo gdje također brani dvije sezone, slijede jedna i pol sezona Lučkog te Hrvatskog Dragovoljca i Cibalije.

U srpnju 2019. godine Stipe se vratio u klub odakle je sve i krenulo. Ozbiljnost, predanost, sigurnost i konstanta krasile su đakovačku hobotnicu na vratima Crvenoplavih, a uvjereni smo da će Stipe isto tako biti uspješan i na poslovnom planu.

Odlazak s vrata đakovačkog trećeligaša ne znači i odlazak iz kluba. Ovakvom profesionalcu vrata HNK Đakovo Croatije uvijek su širom otvorena za sve oblike suradnje.

Izvor: HNK Đakovo Croatia

Foto: DJSport